Reviews from Pizzeria Il Mondo Utrecht

Recent reviews

5.0
Alexandra
17 July 2022

De pizza’s stonden al klaar heerlijk warm Bennisimo.

Dawid
16 July 2022

Pizza as always delicious! Since try few years ago till now my favourite.

Willem van der Veer
16 July 2022

Fantastische pizza's 🍕 allemaal gevuld met heerlijke verse ingrediënten. De verse knoflook erop maakt het helemaal af. Subliem 👌🏽

Willem van der Veer
16 July 2022

Vooral zo doorgaan mannen van Il Mondo. De pizza's 🍕 waren weer grandissimo 👌🏽

Annebel
13 July 2022

Super! Altijd lekkerrrr! En heel snel klaar! Op zo'n hete dag heeft niemand zin om te koken, maar de bakkers staan toch voor ons voor de ovens te zwoegen! Bedankt!!!

Maarten
12 July 2022
Fre
11 July 2022

Súper lekker, goed gevuld.

Jan van Stipriaan Luïscius
11 July 2022

Uitstekende pizza’s, niet te zuinig met beleg. Hulde.

Myrthe
2 July 2022

Altijd lekker!

Debbie Steygerwalt
2 July 2022

Bestelling online geplaatst, bestelling stond klaar preciescop de aggesproken tijd en smaakten ook nog eens heel goed, super service!

Esther
27 June 2022

Pizaa's zoals altijd heerlijk. goed belegd en heerlijk vers en warm. jammer dat de beloofde gratis frisdrank er (weer) niet bij zat. Of niet meer noemen, of wel leveren...

Jaap
24 June 2022

Hele lekkere pizza. Let op, je kan hier niet pinnen maar wel ter plekke online afrekenen.

Irene
17 June 2022

Altijd heerlijke verse pizza, goed van smaak.

Willem van der Veer
16 June 2022

De pizza's 🍕 waren weer SUPER lekker. Grandissimo. Ik hoop dat de prijs zoals deze nu is voor het afhalen wel blijft staan. Tot de volgende keer 👌🏽

Leonie
16 June 2022

Super!

Steven
11 June 2022
Johan de Wittschool
10 June 2022

De pizza's waren heerlijk

Eva
30 May 2022

Lekker zoals altijd! Jammer dat jullie niet meer leveren

Hans W
26 May 2022

Op tijd goede prijs lekkere pizza

Frederik en Coosje Jansen
23 May 2022

Wéér súper pizza’s! Zó smakelijk en goede belegd!

Willem van der Veer (NS)
23 May 2022

Beste pizzabakkers. De pizza's waren weer grandioos. Ze smaakten heerlijk. Namens mijn collega's van de Nederlandse Spoorwegen nog bedankt voor de service en de fles coca cola. Tot de volgende keer 👌🏽

Rosalie
14 May 2022
Laura
5 May 2022

op tijd klaar, warm, en heerlijke pizza!

Koen van Dijk
4 May 2022

Top!!!!

Bais
2 May 2022
Willem van der Veer
2 May 2022

Beste pizzabakkers en pastamakers van Il Mundo: "De pizza's 🍕 en pasta 🍝 waren weer grandissimo". We hebben heerlijk gegeten. Met 10 pizza's en een pastamaaltijd wel een goccheltoer op de fiets 🚲 Namens mijn collega's van NS Reizigers 🚂 bedankt voor de fles cola. Tot de volgende keer 👌🏽

Ruben
2 May 2022

Wederom een heerlijk pizza

Mariekr
1 May 2022

Top!

Jansen
29 April 2022

Prima pizza’s; goede “vulling”; erg lekker!

Willem van der Veer
23 April 2022

Zoals vanouds. Helemaal SUPER. Tot de volgende keer

Carlo
22 April 2022
Johan
15 April 2022

Precies op tijd klaar toen we kwamen ophalen op de afgesproken tijd. Heerlijke bodem die lekker knapperig is.

So
14 April 2022

Heerlijke pizza’s, waren lekker warm en de smaak was zoals ik van ze gewend ben, super lekker!

Robin
10 April 2022

Altijd goed bij jullie! Pizza ligt klaar op afgesproken tijdstip en is heerlijk! Bedankt :)

Dick
9 April 2022

Prima pasta

P van de Laar
2 April 2022

Prima pizzas, precies op gevraagde tijd klaar

JPV
1 April 2022
Nikolina
30 March 2022

Great pasta 😊

M. Rawash
19 March 2022

Heerlijk als altijd!

Arjan Zwijnenburg
18 March 2022

Lekker en snel. Prima service!

Tomas
11 March 2022

complimenten!

Sabrina
10 March 2022

Altijd de beste pizza van Utrecht! Blij dat ze weer open zijn... Jammer dat ze niet meer bezorgen

Maurice
5 March 2022

De pizza calzone picante was heerlijk!!

Tim
4 March 2022

Beste pasta uit de regio. Aanrader: spaghetti 4 fromaggi. Bestel er al jaren. Goed dat ze weer open zijn. Ze bezorgen nog niet; er zijn te weinig bezorgers. Dan kunnen ze de kwaliteit niet waarborgen. Aanrader!

Giovanni Dammers
27 February 2022
Said
27 February 2022

Op tijd en kwaliteit is uitmuntend.

Ellen
26 February 2022

Fijn dat jullie weer open zijn!

Jansen
26 February 2022

Lekkerste pizza van West, fijn dat jullie weer open zijn!

Nynke
25 February 2022

Goede pizza voor een goede prijs. Zoals hij moet zijn.

Tjeerd
28 November 2021

Heerlijke pizza, snel bezorgd en goede prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivan
27 November 2021

altijd goed

Irene
27 November 2021

Heerlijke pizza. Snelle bezorging.

Bram Jansen
22 November 2021

Pizza was heerlijk en binnen 11 minuten bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
19 November 2021

Altijd lekkere pizza's! Van kinds af aan bestellen we hier al. Op weg naar huis besteld, half uurtje later lag t klaar om mee te nemen! Goeie service en lekker.

Floor
14 November 2021

Super weer

Joost
13 November 2021

Heerlijke spaghetti en warme broodjes. Supersnelle bezorging. Fijne pizzeria!

Atse
13 November 2021
Iwan
12 November 2021

Lekker!! Altijd lekker!

Irene
12 November 2021

Perfecte en lekkere pizza.

Lucas Lute
10 November 2021

De lekkerste afhaal/bezorgpizza's die ik de laatste jaren heb gegeten. Echt echt heel lekker, vol van smaak, en dat voor een hele vriendelijke prijs. Een aanrader voor de pizzaliefhebber, en probeer zeker de Calzone Ripieno eens. VERY GOOD!!

Anoniem
6 November 2021

Heerlijke pizza’s, snel bezorgd

Judith
1 November 2021

De pizza's zijn normaal beter, vast door de drukte minder verzorgt. was echt niet te spreken over de wachttijd van 1.30 uur.. tijdsindicatie via de mail was 19.35 en het kwam om 20.18.....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 October 2021

Lekkere pizza & aardige bezorgers!

Pauline
28 October 2021

Was weer super lekker! Vers, warm en op tijd!

AvS
27 October 2021

Prima kwaliteit pizza's en keurig op tijd bezorgd!

Dagmar H.
22 October 2021

Ik heb er al even over gebeld omdat het nu een paar keer was voor gekomen. Het is namelijk jammer dat de toevoeging soms vergeten wordt te verwerken. Zoals nu de extra olijven op de margeritha. Volgende keer beter…

AJ
18 October 2021
Joost Mangnus
17 October 2021

De pizza’s waren weer lekker. Alleen zat de extra topping die we voor de pizza al pesto hadden besteld en betaald er niet op (dit keer de raketsla). Was al eens eerder gebeurd, en toen nuet gemeld. Nu wel😀. Maar voor de rest prima pizza’s

Eleni
15 October 2021

Pizza’s waren heerlijk, ook de bodem was lekker knapperig.

Jan
14 October 2021

Top

Frederik
10 October 2021

Heeeeerlijke pizza! rijk belegd en súper smakelijk!

Leonard van Dijk
8 October 2021

Heerlijke pizza's. Lekkere krokante bodem en precies goed gebakken!

Esther
7 October 2021

Heerlijk warme verse pizza’s laten bezorgen. Vriendelijke bezorgers en heerlijk flesje cola erbij. Bedankt!!

Anna
4 October 2021

Lekkere pizza, goed heet! Snel bezorgd.

Atse
3 October 2021

De paprika was erg zuur en overheerste helaas de smaak van de pizza. Normaal gesproken zijn jullie pizza's 5 sterren

Sabrina
2 October 2021

Nog steeds de beste pizza van Utrecht

Sander
1 October 2021

Duurde twee uur en een deel van de bestelling was vergeten. Normaal ben ik groot fan van ik Mondo, maar dit was jammer

Rob
29 September 2021
Najib
26 September 2021

Was weer heerlijk Bedankt mannen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kirsten
24 September 2021

Heerlijke pizza's, precies op tijd bezorgd en nog lekker heet.

Tomas
18 September 2021
A. Heerkens
17 September 2021

Echt lekker verse pizza’s met lekkere bodem.

Tomas
7 September 2021
monique
2 September 2021

heerlijke pizzas weer !

Nina
28 August 2021

Altijd heet, altijd erg lekker! Keep up the good work :)

Karen
28 August 2021

Mag ik de manager even spreken? 😝 Om te vertellen hoe tevreden ik altijd ben! ♥️

Hans de Graaff
27 August 2021

Zoals gebruikelijk een top pizza. Sinds jaren al de beste in Utrecht en verre omgeving.

SiR
26 August 2021

Supersnel geleverd en heerlijke pizza’s !

Vincent de blok
25 August 2021

Altijd snel, warm en kwaliteit

Stijn
21 August 2021

Stipt op tijd, mega goeie pizza’s!

rob holten
18 August 2021

Ik ben blij dat ze weer open zijn na de vakantie . Supperlekker, suppersnel .

Irene
18 July 2021

Lekkere pizza, snelle levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
13 July 2021
Ilias
12 July 2021

Snelle bezorging. Aanbevolen om hier pizza te eten, superlekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nadia
10 July 2021

Prima op tijd en perfecte pizza's!

Bryonie de Bruin
10 July 2021

Gratis drankje zat er niet bij, bijna 90 minuten op de bestelling moeten wachten! Pizzabodem/korst erg taai.

monique
10 July 2021

top kwaliteit

Hans de Graaff
7 July 2021

Blijft de lekkerste!

EvdB
7 July 2021

Zoals altijd heerlijke!

Hanneke
4 July 2021

Lekkere pizza alleen gratis drinken niet gehad

Maaike
1 July 2021

Heerlijk

Irene
30 June 2021

Snelle bezorging maar ze waren de kappertjes vergeten. Jammer. Iets te snel dus.

David
29 June 2021

Beste pizza in de omgeving en altijd op tijd

Rietje
28 June 2021

Heerlijke pizza's, precies op tijd in de pauze van EK voetbal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barry Hofstede
28 June 2021

Geen gratis drankje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carola
26 June 2021

Super verse en warme pizza’s en perfecte bezorging tot op het hockeyveld! Bedankt!

Sabrina
23 June 2021

Beste pizza van Utrecht. Snelle bezorging.

Peter
23 June 2021

Gewoon een lekkere pizza voor een goede prijs! Ik ga daar zeker weer bestellen als ik in de buurt ben (ik woon net buiten het bezorg gebied;)

Robert Weaver
19 June 2021

Super lekker en snel bezorgt. Korst was zacht van binnen en knapperig van buiten. Ingrediënten smakten lekker.

Harm
18 June 2021

Blijft fantastisch heerlijke originele Italiaanse keuken, bestel al jaren hier en elke keer weer goed, penne carbonara is voortreffelijk! Als ik rechtstreeks bestel (ipv thuisbezorg) krijg ik altijd was extra's..doen ze goed...

Jasper
13 June 2021
Stans
13 June 2021

Snel bezorgd en heeeeeel lekker

Fam. V
12 June 2021

Lekkere pizza's, snelle en goede bezorging, prima prijzen.

Dorien
12 June 2021

Pizza rucola is hier favoriet. De verwachte leveringstijd klopt niet, maar als de pizza vroeger wordt gebracht dan verwacht is dat niet zo erg. Goed gebakken en ook nog goed warm. En weer errug lekker.

S. Houtsma
11 June 2021

Prima korst, met een goede verhouding beleg. De pizza stond klaar op het aangegeven afhaalmoment. Alleen het ontbreke van een pinautomaat is wat lastig.

R. Arentsen
11 June 2021

Kwaliteit goed, bezorging verkeerde pizza afgeleverd moesten bellen voor correctie, toen snel geregeld

Tomas
10 June 2021

Lekkere pizza!

Alexander
9 June 2021

Pizza’s waren lekker, bezorger was helaas drankje vergeten.. kan gebeuren!

Roy
5 June 2021

De kwaliteit van de pizza's en pasta is altijd top. Het duurt soms wel wat lang voordat het eten bezorgd wordt.

Kees
3 June 2021

Mooi op tijd!

P de Vries
29 May 2021

Lekkere pizza's met dunne bodem, knapperige korst en ruim voldoende beleg. Ook snelle bezorging en dat voor een zaterdag!

Pieter
28 May 2021

Erg lekker

E Olivera
28 May 2021

Lekkere Pizza, goede bezorging en altijd een gratis blikje frisdrank naar keus!

Martijn
27 May 2021
Milou
16 May 2021

Bestelling zou er om 18.05 uur zijn, maar was er al om 17.30 uur! Pizza was nog heet en erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevin
15 May 2021

Het duurde 1.5 uur, nog nooit meegemaakt bij Il Mondo, maar het kwam door drukte en dat is hen gegund!

Willem
15 May 2021

Pizza werd onverwachts erg snel geleverd! (vrijdagavond laat besteld). Daarnaast is de pizza altijd lekker en gewoon goed geprijsd. Het gratis drankje maakt de service af. Erg goed

Koos
14 May 2021
Mette
12 May 2021
Reza
12 May 2021

Allerlekkerste pizza !! Vaker hier besteld maar vandaag had de pizzabakker er echt zin in :) Heerlijke pizza, warm, goed belegd. Dit is helaas weleens anders geweest. Misschien omdat het nu doordeweeks was en niet drukste moment in het weekend (Dat is nog wel aandachtspuntje dus...) Maar deze pizza's waren fantastisch!!

Riet Arentsen
11 May 2021

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!!!!!!

Ruben
10 May 2021
Aa
9 May 2021

Zeer lekker en altijd snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
7 May 2021

Heerlijk en goede temperatuur

Ronnie Flex
4 May 2021

Beste pizza’s van de stad

Paul
1 May 2021
Therese
30 April 2021

Super lekker 🍽

Esmee
30 April 2021

Heerlijke pizza maar gratis drankje vergeten. Verder geen probleem hoor.

Freek
28 April 2021

Altijd heerlijke pizza bij il Mondo. Tijd gezocht en deze is de enige die de Italiaanse pizza benadert!

E. Buntsma
28 April 2021

De pizza’s waren prima. Maar we hadden ook een gemengde salade besteld en die zat er niet bij. Meerdere keren heb ik gisteravond geprobeerd telefonisch contact op te nemen maar er werd niet opgenomen. Teleurstellend.

Larice Koning
28 April 2021

Beste pizza's in de buurt voor een mooie prijs

Joost
28 April 2021
Reza
27 April 2021

Lekkere pizza’s zoals vaker alleen ze mogen van ons wel wat zuiniger aandoen met de (te) hete jalapenos! Kan zelf goed tegen pittig maar heb er toch wat vanaf gehaald. Gaat ook ten koste vd rest vd smaken.. Hoop dat ze dit lezen😊 Verder heerlijke pizza’s

De
19 April 2021

Als je een pizza calzone Tonno 59 besteld en een calzone Ripieno?? 58 meekrijgt bij afhalen... Jammer

Jorine
18 April 2021

Al vaak besteld bij Il Mondo. Heerlijke pizza's en altijd snel bezorgd!

Wim
17 April 2021

Lekker hoor. Temperatuur , smaak en verpakking goed. Aanrader.

Christine van Baarsen
17 April 2021

Ik had een vegetarische pizza. De paprika smaakte zurig alsof het uit een potje kwam. Ik wil graag verse paprika op mijn pizza.

Onno
17 April 2021
Stefan
17 April 2021

Online besteld en afgehaald. De EUR 7 actie bij afhaal is top en de bestelling was tijdig klaar. Pizza's zijn smaakvol, met een goede, stevige bodem.

Lena
16 April 2021

Erg lekker, knapperige bodem, rijk belegd, nog goed warm. Sneller dan aangekondigd.

Peter
14 April 2021

Altijd fijn om hier te bestellen: erg goede pizza's en zeer snel bezorgd (binnen 30 minuten).

Chantal
8 April 2021

De pizza's zijn al jaren even lekker. De bezorging is snel en correct. Dit blijft mijn favoriet.

me
4 April 2021
Hilde
1 April 2021

Heerlijke pizza's!

Fred Meijers
1 April 2021

deze keer ZEER slecht, Calzone was niet gaar, koud en het was de verkeerde Calzone !! Dit is de tweede keer dat de Calzone niet gaar was.

Andre
31 March 2021
KP
29 March 2021

- bezorging was 20 minuten te laat, maar misschien kwam dat omdat ik aan heb gegeven dat ze zeker niet te vroeg moesten komen. - pizza's waren weer heerlijk zoals altijd. Geen enkele reden om een andere pizzaria te proberen en juist om weer naar uit te kijken. Enige nadeel is dat ik eigenlijk meer wil:-)

Ivan
27 March 2021

Zoals altijd... smakelijk en snel.

Jamel
24 March 2021
Yimaz
23 March 2021

Min punt was, magertjes belegd! Plus punt, sneller bezorgd dan het aangegeven tijd. 1 gratis drank bij is zeker en extra ster waardig! Goed pizzeria is en aanrander.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 March 2021

Super lekker!

Anne
18 March 2021
Job
17 March 2021

Lekker, superheet en razendsnel bezorgd!

Na
15 March 2021

Lekkerste pasta in utrecht.👌👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco Huisman
14 March 2021

Lekkere pizza’s, niet duur, snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
14 March 2021

Prima verzorgd, mooi op tijd. Zo hoort het

Sanne de Leeuw
13 March 2021

Om 19:30 hebben we de pizza’s besteld, in de bevestigingsmail stond een verwachte bezorgtijd van 20:35, de pizzas werden echter om 21:40 pas bezorgd. Ik snap dat dit door drukte kan gebeuren, echter zou het fijn zijn om iets van een bericht te krijgen bij zo’n grote vertraging zodat we weten waar we aan toe zijn.

Kees
13 March 2021

Altijd lekker

Jolien
12 March 2021

Netjes op tijd eten was lekker warm.

Anoniem
12 March 2021

De pizza's waren perfect (zoals altijd), maar de risotto was dit keer zo ver doorgekookt en hard geroerd dat het een pulp was geworden. niet lekker.

Jamal
10 March 2021

Heerlijke pizza!

Anoniem
10 March 2021

We hebben ondertussen al een paar keer hier besteld en de pizza's smaken elke keer weer heel goed! Deze keer waren we iets later aanwezig dan de geplande tijd en toen werden de pizza's nog een keertje opgewarmd voor ons. Super attent!

Fred Meijers
10 March 2021

Calzone was niet gaar ! Fanta besteld, wederom Cola ontvangen voor de derde keer !

Eleni
8 March 2021
KP
2 March 2021

- bezorging was keurig op tijd. - De pizza's waren nog goed heet (bijna te: heet-) ) - smaak was perfect. Echt verrukkelijk. Jammer dat hij zo snel op was

Danny
21 February 2021

Perfect zoals altijd

Max
20 February 2021

Had een bestelling doorgegeven voor om 7 uur. Lag net klaar en was nog goed warm toen ik de pizza thuis op at. Verdomd lekker ook nog eens. (en een goeie deal(

Johan
20 February 2021

Keurig op tijd klaar. Lekker met en knapperig korst

Landzaat
17 February 2021

Heerlijke pizza’s!

Anoniem
17 February 2021

Prima pizza weer, en was zo warm nog dat ik moest wachten met eten. Erg goede en snelle service altijd!

Maaike
13 February 2021

De pizza’s waren zoals altijd prima. De bezorging heeft alleen twee uur geduurd. Geschatte bezorgtijd was al een uur na bestelling. Daarna heeft het nog een uur geduurd. Ik snap dat dat soms door omstandigheden mis gaat, maar zeg dan niet dat het een uur duurt. En geef me de keuze om het wel of niet te doen. In dit geval had ik er voor gekozen om niet te bestellen.

Carlien
12 February 2021

Super snelle bezorgen, binnen 16 minuten was het bij mij thuis. Begrijp dat het niet altijd zo snel kan - was donderdagavond 20:30 en woon dichtbij, maar nog niet eerder ergens anders zo snel een pizza gekregen. Kwaliteit was ook top, heel erg lekker en bezorger was heel vriendelijk.

Jan
12 February 2021

Top

Tomas
11 February 2021
Peter Buur
10 February 2021

Goede pizza’s voor een goede prijs en vlotte bezorging

Tomas
4 February 2021
Larice
28 January 2021
Co Rijnierse
28 January 2021

Top pizza's!

Christine van Baarsen
27 January 2021

Erg weinig groente op de pizza, weinig smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
27 January 2021

Super lekker jullie pizza's en hij was er al binnen 20 minuten!

Irene
21 January 2021

Ik vroeg om geen ui, er zat ui op. Verder wel lekkere pizza. De bezorger had ook geen wisselgeld. Niet zo’n goede beurt deze keer Il Mondo. Beter luisteren naar je klanten.

Susana
19 January 2021

Lekker!!!!

Fred Meijers
17 January 2021

"Het was weer een feestje"... al dat lekkere eten van Il Mondo !! TOPPIE

Laila van Waalwijk
15 January 2021

Zeer tevreden!

Tomas
15 January 2021

Heerlijk

Fred Meijers
15 January 2021

Wij wonen al jaren "om de hoek" van Il Mondo en hebben nog nooit iets besteld... tot gisteren: WAUW, wat is die Calzone lekker. Graag tot de volgende keer !

Esther
14 January 2021

Prima pizza. Goede prijs-kwaliteit. En snelle bezorging

Wes
12 January 2021

Altijd goed

I.
11 January 2021
Annabel
11 January 2021

Ik bestel altijd pizza bij Il Mundo! Super lekkere pizzas, maar ook de salade, tiramisu en broodjes bestellen we vaak. De bezorging gaat ook altijd heel snel. Nooit lang hoeven wachten. Top! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
10 January 2021

Heerlijke pizza’s en vlot bezorgd!

Anne
8 January 2021

Snelle service, lekkere carciofi-pizza!

Pizza
6 January 2021

Heerlijk en snel.

Tomas
6 January 2021

Super pizza!! Pasta een beetje te zout.

Anoniem
5 January 2021

Top

Justin
3 January 2020

Erg lekkere pizza's, goed belegd en op tijd klaar. Zeker een aanrader!

Nowicki
2 January 2020

Pizza's waren weer top! Gloeiend heet bij aankomst en prima op tijd.

Azfar
31 December 2020

Bestelling was heerlijk.!

Ruu
31 December 2020

Zoals altijd, heel goed

S.
30 December 2020

Pizza was heerlijk, maar de bezorging bagger. 18.45 besteld, om 19.45 waren er nog geen pizza’s, 3x gebeld niet opgenomen. Uiteindelijk naar toe gelopen, toen moesten ze nog in de oven.. daar gewacht, kon geen excuses vanaf.. ophalen was 7€ per pizza, ook daar kon geen geld voor terug gegeven worden.. heel jammer!

Karin
30 December 2020

Altijd heerlijke pizza’s van Il Mondo! En vlot bezorgd!

Marije
29 December 2020

Kwartier nadat mijn pizza er zou zijn gebeld., 20 min daarna pas geleverd; Verkeerde pizza en koud. 5 keer gebeld voor ze opnamen. Geen excuses oid. Na een uur een nieuwe pizza... toen had ik al een boterham gegeten🙄. Jammer dit!

Annie
29 December 2020

Heerlijke pizza's en salade!

E.M.O.
28 December 2020

Top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ernest
22 December 2020

Bewondering voor deze hard werkende mensen die een meer dan prima product en service leveren. Goed van smaak krokante bodem, royaal belegd en op de gewenste tijd afgeleverd. Helemaal top en blijf zo doorgaan👍

KP
21 December 2020

Zoals altijd waren het weer heerlijke pizza's die we tot de laatste kruimel hebben opgegeten. Mijn verzoek om minder pepers op de pizza te doen is perfect verwerkt. Alleen het beloofde blikje frisdrank werd niet meegeleverd, maar dat was ook een gratis extraatje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Hoffmann
20 December 2020

Was weer top!

Eva
19 December 2020

Stelt NOOIT teleur! Altijd heerlijk.

Karim
19 December 2020
Annemiek
19 December 2020

Heel goed

A.
17 December 2020

Erg lekkere pizza. Op tijd bezorgd, pizza was nog warm. Echt een aanrader!

Tom
16 December 2020

Erg goede pizza en binnen nog geen half uurtje bezorgd! Top

IP
13 December 2020
L van Dijk
11 December 2020

Al jaren levert deze pizzabakker heerlijke goed belegde pizza's. Aanrader!

Jochem
11 December 2020

Heerlijk. Snel bezorgd, perfect gebakken en rijkelijk belegd. Volgende keer weer!!

Hetty
4 December 2020

Geweldige Carbonara. Echt een aanrader

Fatiha
2 December 2020
Lombok123
2 December 2020

Bestelling zou 50 minuten duren, kwam een half uur te laat. Na 20 minuten wachten ben ik gaan bellen. Ik heb wel vijf keer gebeld, helemaal over laten gaan - geen gehoor. Niemand nam op. Ik begon me af te vragen wat er aan de hand was, en of m'n bestelling wel geleverd zou worden, dus begon na te denken over alternatieven. Toen werd er aangebeld. Die jongen was duidelijk overwerkt. Ik heb er iets van gezegd, maar hij was waarschijnlijk ook op van de drukte, en dat zei hij ook. Jammer dat niemand de telefoon opneemt. Pizza was OK, niet super, volgende keer een andere...

Ruben c
30 November 2020

Beste pizza utrecht zeker weten. Italianen in de keuken, goede knapperige rand. Niet zo’n vieze vunzige soggy dominos “pizza” Een x il mondo nooit meer iets anders

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sarah
28 November 2020

Heerlijk eten!

Esther
28 November 2020
Hakima
27 November 2020

Kwaliteit was zo zoals altijd prima. En op tijd afgeleverd. Beste halalpizzeria in regio!

Michael
27 November 2020
Amy
27 November 2020

Altijd lekker en snel bezorgd.

Frédérique
26 November 2020

De lekkerste pizza's van Utrecht en superrrr snel bezorgd. Ik moest plotseling weg. Ik heb toen gebeld en de situatie uitgelegd. Ik mocht kiezen om de bezorging te vervroegen of te verlaten. Een kwartier daarna waren de pizza's bezorgd.

Fatiha
26 November 2020
Laith Abubaker
26 November 2020
Sahar
26 November 2020

Heerlijk eten, al jaren een trouwe fan van de tagliatelle fungi pasta! Geweldig eten, goeie service!

Judith
20 November 2020

Geweldige pizza was meer dan anderhalf uur wachten waard

Karin
20 November 2020
Guy
18 November 2020
Luuk
18 November 2020

Altijd goed! Prijs kwaliteit is top en de gratis cola komt altijd goed van pas.

Pascal
17 November 2020

Super lekker! Lekkere korst. De ingrediënten waren goed van verhoudingen en smaak! We hebben goed gegeten!

Marjolein
16 November 2020

Lekkere pizza's #heuhj

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
15 November 2020
Niels
15 November 2020
Cedrine
15 November 2020

Normaal fantastische pizza's bij Il Mondo, maar helaas deze keer iets minder dan wat we gewend zijn. Het was denk ik druk, maar ik heb liever iets meer aandacht in de kwaliteit dan snelheid als het gaat om pizza's. Wat er jammer was aan deze keer: bij een van de pizza's extra toevoegingen besteld, en dus ook extra betaald, maar een van de toevoegingen zat niet op de pizza. Bij een andere pizza was bij het snijden iets mis gegaan (denk ik?), waardoor er een soort gat in de pizza zat, er miste een deel van een pizzapunt, dit was ook vreemd. Vandaar deze keer 4 sterren ipv 5. Afgezien daar van zijn het heerlijke pizza's bij Il Mondo, goed heet bij thuiskomst en smaken fantastisch!

Stijn knaapen
15 November 2020

Bestel hier al jaren, pizaas zijn by far de beste van Utrecht. Ook deze keer perfecte bodem, knapperig, dik genoeg belegd maar niet te..Wel jammer dat de telefoon niet werd opgenomen ( normaal bel ik en dan afhaal) vervolgens online besteld duurde 1 uur.

Hein Terpstra
14 November 2020

Zoals altijd prima pizza, bezorging op tijd.

Houweling
13 November 2020

Pizza Carne besteld met extra toppings maar kreeg een verkeerde pizza hawai geleverd. Direkt tot 6 keer toe teruggebeld voor mijn pizza, maar de telefoon wordt simpelweg niet opgenomen. Teleurstellend voor een vaste klant.

Ano
13 November 2020

Lekkere pizza en pasta .ben tevreden als klant

Christiaan
11 November 2020

Bestelling eigenlijk te vroeg geleverd. Gelukkig was ik net thuis. En had om extra rode pepers gevraagd, en hiervoor betaald, maar niet gekregen...😢Voor de rest wel weer erg lekker zoals vaker

Yas
9 November 2020

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
5 November 2020

Zoals altijd heerlijke pizza’s!

Piet van Rooijen
4 November 2020

'n 1/2 uur later dan gepland, vanwege de drukte was het antwoord toen ik belde. Dat het druk is, fantastisch voor hun maar' 'n telefoontje had wel op zijn plaats geweest. Het eten was weer heerlijk, als altijd. Piet van Rooijen.

larice
3 November 2020
LW
2 November 2020

Heerlijke pizza's met dunne krokante bodem

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbert van Wijk
2 November 2020

Op de webpagina aangegeven dat ik Cash betaal; bezorger heeft geen wisselgeld bij zich.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yas
1 November 2020

Top

Susanne
31 October 2020
Artur
26 October 2020
Arthur
25 October 2020

Altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
25 October 2020

De pizza's zijn altijd goed, maar door gehaastheid gaat er wel eens wat mis, zoals gister. Verzoek om geen Spaanse pepers op de pizza te doen, duidelijk per telefoon en later via online-bestelformulier aangegeven. Die zaten er vervolgens wél op. Wilde de pizza ruilen, maar kreeg geen telefonisch contact meer. Pepers er zelf dus maar uitgevist :-( Verder altijd goede ervaringen.

Karim
25 October 2020

Lekker en snel

Sytske
23 October 2020

Ik had spaghetti besteld maar, net als vorige keer, kreeg ik Penne. Geen probleem, naar geef dan de optie van spaghetti niet als je niet naar de bestelling kijkt...

Anoniem
23 October 2020

Prima pizza. De bezorging is altijd snel en correct bij Pizzeria Il Mondo!

Laurens
23 October 2020
Annet
22 October 2020

Altijd lekker

Nassim
18 October 2020
Jessica
18 October 2020

Lekkere pizza’s, meestal snelle levering mogelijk, gratis drankje als je via hun eigen website een bestelling plaatst!

Michael
17 October 2020
Kramer
17 October 2020

lekkere pizza was keurig klaar op de afgesproken tijd: te veel mensen binnen zonder mondkapje dat was jammer. Daar moeten jullie echt iets op verzinnen: niet 3man wachtende op 1 pizza binnen...

Thijs
17 October 2020

Pizza Carciofi en voor mijn zoon de salami. We bestellen altijd met het verzoek om iets minder kaas er op te doen. Gewoonweg de beste thuisbezorgpizza van Utrecht. Goeie knapperige bodem, niet te dik. Goed belegd, goed op smaak.

Wouter
16 October 2020
Inge
15 October 2020
Tomas
14 October 2020

Lekkerste pizza's van Utrecht! :) :)

Margriet
9 October 2020

De pizza’s zijn prima, maar je moet zo verschrikkelijk lang wachten. Deze keer was het bijna anderhalf uur!

Boogaarts
8 October 2020

Bestelde pizza met salami en verse basilicum. Geen basilicum te zien en de salami van AH is nog betet....

Marjolein
5 October 2020

vet lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexandra
3 October 2020

De pizza’s waren exact klaar op het moment van de afgesproken tijd bij afhalen. Complimenten. Heerlijke pizza’s. Ga zo door

Robbert
2 October 2020

Als je een bevestiging krijgt dat je bestelling om half acht bezorgd wordt, dan verwacht je dat ook. Als ik dan om acht uur bel wat de status is, is het kortaf 'zit in de oven' Als de koerier dan om half negen (uur en drie kwartier na bestellen) aankomt en ook niets zegt, is een gemiste kans. Niet netjes, geen service. Knoflooksaus ontbrak ook nog. Jammer want pizza was lekker.

Tineke Zwijgers
1 October 2020

Jammer, de pizza kwam lauw en niet helemaal gaar aan, ik heb m zelf nog in de oven moeten afbakken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling als je een pizza laat bezorgen. De pizza was ook maar half in punten gesneden. Ik was altijd dol op de pizza’s van Il Mondo, maar deze keer was het niet goed.

Vincent
1 October 2020

Goeie pasta top pizza lekker en snel

Anoniem
30 September 2020

Prima pizza en altijd erg snelle en goede bezorging!

Jules
29 September 2020

Het duurde bijna 2 uur voordat onze pizza's er waren, zonder dat wij pro actief werden geïnformeerd dat het langer zou duren. Eenmaal bezorgd waren 2 van de 4 pizza's koud.

JBO
28 September 2020
Anne
27 September 2020
Sabrina
24 September 2020

Sowieso beste pizza van Utrecht, wij bestellen hier altijd. Bezorging is normaal gesproken heel erg snel (binnen half uurtje), gisteravond iets langer dan een uur moeten wachten. Plus gratis blikje sinas zat er niet bij, was op volgens de bezorger.

EvdB
23 September 2020

Lasagne heerlijk! Goed gevuld & een heel smakelijke Warme maaltijd! Pizza's zijn altijd prima. Je kunt hier gerust bestellen. Doen!

Jelle
21 September 2020

Helaas waren ze ons vergeten, maar na constatering gelijk opgelost en binnen het kwartier toch de pizza.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Menno
20 September 2020

Altijd goede en nette bezorging. En altijd goed eten. Pizza’s en Pasta’s zijn top.

Tomas
16 September 2020

ge-wel-dig!

Piet van Rooijen
16 September 2020

Zoals ik gewend ben, het eten goed en de bezorging goed en optijd! Keep up the good work 👍

Nina
15 September 2020

Lekker en snel zoals altijd :)

Inge
13 September 2020
Maria
7 September 2020

Pizza was er super snel maar helaas niet erg lekker, beetje taai en lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
5 September 2020

Smaakvolle & goed warme pizzas, snel bezorgd!

Boujlid
5 September 2020

Op tijd, warm en smakelijk!

monique
30 August 2020
Anoniem
28 August 2020

Pizza shoarma zag er ranzig uit en was koud. Toch maar de helft geprobeerd te eten en vandaag met heftige buikkrampen ziek thuis