Beoordelingen van Pizzeria Il Mondo Utrecht

Recente recensies van Pizzeria Il Mondo Utrecht

4 sterren na 436 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza!! :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de extra betaalde champignons vergeten waren :-(

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza zoals altijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual, perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig extra champignons. Verder heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's en goede bezorging

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker pizza. Genoeg kaas en lekker deeg. Hadden 5 sterren geweest als ze cola lite had.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde 2 dezelfde pizza's met een aantal extra's aan beleg. De extra's werden allemaal vergeten. Toen ik belde om dit door te geven, zou ik m'n geld voor de extra's terug krijgen (wat meer dan een uur duurde) maar een excuus kon er niet vanaf. Gratis bij de bestelling kreeg ik ook een blikje frisdrank, als keuze had ik cola light aangekruist, maar die bleek op dus kreeg ik sprite, zonder overleg en zonder excuus..

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en correct bezorgd! Mijn favoriete bezorg pizzaria

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza's voor weinig geld en snel bezorgd

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende prijs-prestatieverhouding!

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al ruim 10 jaar bij Il Mondo. Ben zeer tevreden. Valt mij wel op dat de pizzabodems de laatste keren dikker zijn dan vroeger. Jammer want minder lekker.

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim een uur maar eens gebeld waar bleef. Na half uur (dus 1,5 uur) eindelijk binnen. Slechte verdeling van ingredienten op de pizza..Helaas, viel erg tegen deze keer

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeger zou ik 5 sterren hebben gegeven. Helaas is het afgelopen jaar de kwaliteit achteruit gegaan. Kauwerige slappe pizzabodems. En de pestosaus lijkt tegenwoordig uit een oud uitgedroogd potje te komen. Ik hoop dat ze snel weer hun kwaliteit op orde hebben. Vroeger wonnen ze prijzen!

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker en snel en kweliteit,respect

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. Kwam iets later dan dat er hadden aangegeven, maar niet vervelend.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij Il Mondo! Altijd goede kwaliteit, snelle bezorging!!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, alleen zat het extra ingrediënt (ei was het) er niet op. Kan gbeuren maar wel jammer. Bestelnummer: 00529ZWT

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfetto!

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel bezorgd. Aardige bezorger.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, aardige bezorger en prima pizza's

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza Tonno met Uii en Peper thanks Xxx

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een super lekkere lasagne en tiramisu! Dit gaan we zeker vaker bestellen!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pasta's die ik in tijden heb gegeten, bovendien zijn de pizza's ook altijd lekker rijk belegd en perfect knapperig!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hier, prima pizza. Deze keer was de bezorging helaas minder. Ze waren erg door elkaar geschud, 1 grote kledderboel dus. Let daar aub op. Verder nog steeds vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleffe pizza pesto, niet te bikken

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed eten en nette bezorger

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke pizza's ga zo door

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk en de pasta was een goede portie. Het bezorgen mocht wel iets sneller.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer Pizza Tonno. Smaak is minder dan ik had verwacht. Normaal neem ik de 4 kazen, die van Il Mondo is de beste van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Pizza Super lekker. En bedankt voor de gratis cola Voor ons de beste en de lekkerste. 🥗🍕🥗🍕

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er zonder overleg ander ijs bij zat dan besteld.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza's, goede vulling van de calzones en goede temperatuur. Bezorging was helaas 15-20 minuten later dan gepland, ondanks ruim van te voren aangegeven. Verder perfect!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Pizza snel bezorgd, heerlijk en goed op temperatuur! Vlotte en aardige bezorger. Pizza echt heerlijk! Heel goed.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de beste pizza uit Utrecht en de snelste bezorging.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, heerlijk warm en krokant precies gebracht op het afgesproken tijdstip. Top weer!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza, maar moest er wel anderhalf uur op wachten en kreeg hem door elkaar gehusseld uit de doos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik pizza besteld heb bij Pizzeria Il Mondo. De smaak van de pizza's was ik al van overtuigd, maar de bezorging is echt super ik kreeg een super snelle levering, ik brandde mijn mond aan de kaas top werk. Het was erg lekker!!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde hier altijd naar volle tevredenheid. We zijn pas verhuisd en deze keer werd ik na bestelling gebeld dat op mijn nieuwe adres niet werd bezorgd gezien het lage bestelbedrag (1 pizza). Echter mijn oude postcode stond blijkbaar nog ingevuld toen ik bestelde, hierdoor had ik toch kunnen bestellen. Geen pizza dus, kan allemaal gebeuren, geen probleem. Ik vond het wel vervelend dat de persoon aan de lijn mij er tot drie keer toe van beschuldigde expres de verkeerde postcode te hebben ingevuld om toch te kunnen bestellen. Dat getuigt van erg weinig vertrouwen... Ik krijg wel mijn geld teruggestort, dus dat is prima. Jammer dat mijn laatste contact als vaste klant zo moest verlopen...

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd bij Il mondo en zijn uiterst tevreden over de kwaliteit. Gister bestelde ik een pizza en hij was er binnen 18 minuten! (Wonen wel om de hoek). Maar top service en vriendelijke medewerkers.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker! zoals altijd!!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de verkeerde pizza bezorgd, desalniettemin was het een prima pizza :)

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pittige pizza (Giuseppe) en prettige, beleefde bezorging door jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch! Top pizza's, goed belegd en verse ingredienten :-). Bezorging ook weer snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heel erg lekker. Bezorging gevraagd om 19.30. Was een kwartiertje te laat. Geen enkel probleem maar vandaar 4 sterren.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging iets aan de late kant de pizza is wat waterig en is gaan schuiven tijdens de rit

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker, maar het beloofde gratis drankje werd niet meebezorgd. Tevens werd de pizza nog net niet naar binnen gesmeten. Van de bezorger kon niet eens een glimlachje af.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker hier -both pizza and pasta!! top

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed deeg en snelle bezorging op zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben twee pizza's besteld, het was erg goed en snel bezorgd. Bij twijfel gewoon bestellen!

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekkere toppings en goed warm!

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd snel bezorgd. Super!

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom super lekker

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel, lekker warm, lekker eenvoudig en bovenal HEEL ERG LEKKER

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect Pizza delivered in just 20 mins, highly recommended !! Thanks

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

blikje fris vergeten

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme pizza's rijk gevuld . Blijft de lekkerste pizza . Il Mondo dikke 10

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deeg van de calzone was niet geheel gaar en inhoud koel. Bezorging na bellen na 1.30 uur

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere en warme pizza's die op tijd worden bezorgd. Ik kreeg alleen wel de verkeerde smaak Ben & Jerry's en dat is al vaker gebeurd helaas.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer super lekker!

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd, pizza prima!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's ! Goed warm en mooi op tijd.

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Zoals altijd.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zeer regelmatig bij Il Mondo en ben over het algemeen zeer tevreden over de heerlijke pizza's. Dit keer was het echter niet zo mooi, de hele pizza lag uit elkaar, stukken zaten dubbelgevouwen en op elkaar. Het was een zooitje. Erg jammer dit en hopelijk wordt er de volgende keer wel fatsoenlijk met dit fantastische eten omgegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bestelde altijd al via thuisbezorgd maar daar is de min. Bezorgkosten nu 30,00 Is denk ik niet goed voor de klandizie bij thuisbezorgd , kost je veel klanten

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Penne besteld en spaghetti gekregen. De carbonara was droog. Eten was goed op temperatuur en ook Ok van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza's en altijd snel bezorgd, vriendelijke bezorgers

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en wederom een prima pizza.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, rijk belegd, snel bezorgd ook.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, warm en lekker. Bovendien als cadeautje een 1,5 ltr fles cola erbij. Top!

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede sevice, de pizza's zijn de beste van de regio.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, deze ga ik nog eens bestellen.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering duurde 40 minuten. Eten was niet lekker

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed, doch koud

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Il Mondo is gewoon altijd goed. Zelfs als het voor Il Mondo-begrippen niet goed is, is het nog steeds een geweldige pizza.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is telkens super lekker maar al twee keer afgelopen bestelling meegemaakt dat ze het verkeerde drankje ("we hebben geen flesjes meer") of gewoon niet het beloofde gratis drankje van de website ("geen drinken geleverd gekregen vandaag") meegeven. Erg jammer, neemt toch wat weg van de anders zo perfecte pizza en snelle bezorging!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en blijft onze vaste leveraar!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle levering

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik een groot liefhebber van de quatro formaggi, maar dit keer zat deze vol met champignons. Ik weet niet of dit normaal is sinds kort of dat het een fout was; ik ben er in ieder geval geen liefhebber van! Ook duurde het ditmaal ruim een uur voor de bezorging kwam. Dit kan dan wel aan het weekend liggen, maar ik bestel vaak bij jullie (met honger) omdat 20 minuten ook niet ongebruikelijk is. Een mailtje met de verwachte tijd vantevoren zal hier vast al tegen helpen. Mvg, Kees

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, as always!

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en vers, vriendelijke bezorgers. En heeeel lekker!!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snelle bezorging ! Ik bestel hier altijd

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza die super snel is bezorgd

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Utrecht

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza! Vaste klant geworden na 8 jaar bij een pizzeria gewerkt te hebben. Helaas was door drukte het blikje frisdrank uitverkocht die ik gratis zou krijgen.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging op aanvraag, pizza was lekker zoals gewoonlijk alleen champignons smaakten een beetje gek

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de kwaliteit van de pizza bodem/rand en het beleg is in de goede hoeveelheid aangebracht. Prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend. Bezorging is aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke en correcte bezorger, feliciteerde mij zelfs met mijn verjaardag.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizza's, bezorging was dit keer ook erg snel!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, knapperige bodem en juiste verhoudingen beleg. Bezorgtijd was een record: binnen 15 minuten.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en twee gratis cola vanwege n actie netjes gekregen. Wel 1 uur en een kwartier moeten wachten maar het was het wachten waard!

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Il Mondo is mijn favoriete pizzeria in Utrecht! Het eten is altijd erg lekker en wordt snel geleverd. Echt een aanrader!

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria van Utrecht! Vaste klant hier. Heerlijke pizza's die ook nog es supersnel bezorgd worden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Super snel geleverd, vers en heel warm, top!!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en goede service. Bestelling duurde wel iets lang maar dat maakte de kwaliteit van de pizza's weer goed.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza, maar meer dan een uur wachttijd voor de bezorging is echt te lang.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza mag warmer en meer kaas. Verder top

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een perfecte pizza. Bezorging op tijd en vriendelijk.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza calzone gehad. Bezorger was mooi op tijd en vriendelijk.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind dit geweldig eten. Elke keer is het top. Helaas is nu al voor de 3e keer m'n salade vergeten dus ik kan het geen 5 sterren geven sorry!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd de pizza Siciliano met extra tonijn. Altijd mammie maar laatste weken is pizza telkens iets te hard gebakken dus zwarte randen enzo. Lijkt ook wel dunnere bodem?

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker! Deze waren alleen niet heel warm meer toen ze bezorgd werden en 1 pizza was langere tijd scheef gehouden, waardoor deze helemaal in elkaar geschoven was. De bezorging duurde lang, maar het was ook nieuwjaarsdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, maar heb er helaas bijna 2 uur op moeten wachten.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. De beste in Utrecht.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker, gratis cola erbij, top! Het bezorgen duurde echter erg lang, ruim een uur.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke pizza! Goede bodem en super snel geleverd! Top!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Pizzabodem mag wel iets minder vet/slap

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A perfect pizza, definitely recommended !! Thanks :)

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, bezorgen duurde wat lang (>1 uur)

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Welke pizza je ook neemt zijn altijd lekker. Bezorging verliep ook soepel. Ik zal hier zeker blijven bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de lekkerste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en goede service.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 1.5 uur moeten wachten op onze pizza en hij was ook nog eens niet zo lekker als normaal. Heel erg jammer dat na de lange wachttijd ook de pizza niet op zijn best is en geschud in de doos zit. Ik ben dit niet van Il Mondo gewend.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een prima pizza, maar duurde wel wat lang, ondertussen wat de pizza ook enigszins afgekoeld.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"Pizza Il Mundo, goede avond, ... één momentje a.u.b..... .....ja, zegt u het maar..." Altijd goede kwaliteit pizza!

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten en niets gehoord, na een uur gebeld en werd er niet opgenomen. Na 1.5 nogmaals gebeld toen werd er toegezegd dat het er binnen 10 minuten zou zijn.Bezorgtijden zijn te hoog!

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker!!!

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En lekker drankje. Top!

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta. Bezorging was top.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals wij gewend bij iL Mondo van zeer hoge kwaliteit en de bezorging is zo goed dat wij er gewoon op rekenen dat het op afgesproken tijd wordt bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza van Utrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, en lekker als vanouds!

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza''s, goed warm en vriendelijke bezorging.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijke pizza en nu ook pasta geprobeerd . Ook heel lekker en je krijg er heerlijke broodjes, parmezaan en kruidenboter bij.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets langzamer, maar da's te begrijpen op een zondag. Werd ook netjes excuses voor aangeboden. Pizza's weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam pas na vijf kwartier en was koud. We hebben de pizza's zelf in de oven opnieuw moeten opwarmen.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging helaas zonder sambal en knoflooksaus, na bellen snel geleverd

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was een half uur te laat. Pizzas waren wel lekker maar helaas afgekoeld. Jammer.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 7 kwatier op onze pizze gewacht. Veel te lang. Zonde want de pizza was heerlijk

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk SUPER

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig pizza's die lekker, goed warm/heet zijn en binnen redelijke tijd bezorgd. Zaterdag 29 oktober echter langer dan een uur moeten wachten op bezorging. Een pizza speciaal bleek een pizza gewoon te zijn en de pizza's waren lauw.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer netjes op tijd bezorgd. Heerlijke pizza's! Lekker warm nog. Beste van heel utrecht! Een echte aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, dunne, knapperige pizza's en snel bezorgd!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en bezorging waren zoals altijd goed, insalata mondo (1 pers) was erg karig, wat ijsbergsla en een paar stukjes komkommer en tomaat. Geen kaas te vinden, absoluut geen 5 euro waard.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestel ik bij Il mondo, Pizza's zijn altij d van hoge kwaliteit, erg lekker. Afgelopen 2 keer echter respectievelijk 90 en 70 minuten moeten wachten op de levering, veel te lang als je het mij vraagt.

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijk (misschien wel het belangrijkste aspect!) en prima pizza. Pizza heet, ijs goed bevroren. Al met al dus erg netje.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzones zijn helaas niet zo goed als de pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Snelle bexorging, goede pizza, veel keuze en prima prijs.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza Ko besteld, zoals ik wel vaker doe. Voordat ik het weet is de pizza er, en heerlijk ook. Niet te vet of te zout, knapperige bodem en goed belegd. Zonder twijfel mijn favoriete pizza. En voor de prijs hoef ik het niet te laten.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat ik van jullie gewend ben, slappe pizza, niet gaar.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm geleverd. Top

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was warm en lekker , 3 kwartier bezorgt nadat ik besteld had ????????

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben misselijk geworden, deeg kon beter

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd op een zondag en heerlijke pizza's. Ons vaste adresje, altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was zalig! Bezorging naar verwachting.. dus top..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker, rijkelijk belegd en goed warm. Ik heb er alleen wel 1,5 uur op moeten wachten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere en warme pizza snel bezorgd en gunstig geprijsd.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, en heerlijk!

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en stipte levering

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim na spitsuur (half 8), maar toch anderhalf uur (!) moeten wachten op één pizza en één pasta. En de pizza was niet warm meer...

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al meer dan 10 jaar bij il mundo. Heerlijke pizza. Echt top. Altijd lekker. Mocht er iets niet in orde zijn tijdens de bestelling lossen ze het altijd goed op. En een gratis drankje word altijd gewaardeerd. Il mundo is nooit gedoe en altijd lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een hele goede pizza.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit snelle bezorging!

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke bezorgers! Mijn vaste adresje voor pizza!

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een pizza zonder salami bezorgd. Na een telefoontje kreeg ik een nieuwe pizza bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd supersnel de lekkerste pizza uit Utrecht bezorgd!

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn beter dan de lassagna. Voortaan alleen pizza bestellen. Bezorging was wel stipt op tijd.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk, bezorging was meestal sneller. Anderhalf uur bijna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel eigenlijk alleen nog maar bij Il Mondo. Super pizza's en snelle bezorging!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zeer snel, beide pizza's waren zeer zout. Pizza Silciliana slordig gemaakt, ansjovis en andere garnituur leek wel erop gegooid, niet verspreid. Deels groene olijven i.p.v. zwarte zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden spaghetti bolognese. Het was alleen maar spaghetti.. hele dunne saus en heel weinig. Er zat ook geen gehakt in. Eten is erg tegen gevallen.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bezorging was van grote klasse. Dank je wel.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd. Bestel al jaren bij ilmundo en de kwaliteit, bezorging en prijs is altijd van goede kwaliteit!

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, krakend verse pizza's en nooit een probleem om de mijne veganistisch te laten maken :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al 10 jaar bij Il Mondo. Bijna altijd is alles naar wens en als er toch iets is komen ze ons altijd keurig tegemoed. Voor ons geen andere pizzaria in utrecht. Heerlijke pizza's en andere gerechten. En altijd een gratis drankje! Il mundo is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier minstens een keer per week. Altijd snel een hete pizza bezorgd. Topkwaliteit ingredienten en er wordt goed geluisterd naar speciale wensen.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een erg lekkere pizza! Een van de beste van utrecht!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizza was heet en rijkelijk belegd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! Lekkere pizza's en snelle levering.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op afgesproken tijd. Pizza ondanks vele topping flauw van smaak, maar verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller bezorgd dan dat je op een zaterdag kunt verwachten. Pizza's opnieuw de hoge kwaliteit die we gewend zijn. Ik kan niets bedenken wat er gedaan kan worden om meer sterren te krijgen.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Goed van smaak. Ten aanzien van de bezorging: De term: "zo snel mogelijk" is niet echt duidelijk. De bezorger was correct.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is de kwaliteit bijzonder goed en de levering exact op tijd,KLASSE.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppers

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizzas als altijd. Miste alleen de verse basilicum op me pizza ????????????

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaak was lekker. Bezorging kwam pas over 1.5 uur ongeveer. Was veelste laat

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur moeten wachten op een simpele pizza magaritha. Vervolgens komt er ook geen excuus van de bezorger, spijtig.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een beetje lang maar het was zoals altijd heerlijk.

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ook nu weer heerlijke Lasagna met warm gebakken mini-broodjes kruidenboter verorberd! Prima!

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed, zo warm dat ik mijn mond verbrandde. Gemengde salade was niet zo goed, verlepte ijsbergsla met wat ingelegde groenten. Bezorging binnen half uur, dus ok.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, super snelle bezorging. Misschien een idee om ook spa toe te voegen aan jullie 'gratis frisdrank'!

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom een heerlijke pizza van il mondo! ik had de calzone picante...heerlijke vulling, mag van mij best ietsie minder kaas maar wat meer van die zalige tomaat kappertjes knoflook vulling..al met al aanrader deze pizza makers uit utrecht, groet Maurice

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Snel en warm bezorgd. Met gratis blikje cola.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer top, alleen was de bezorging een stuk later (een uur na bestelling) dan normaal (+/- 30 minuten)

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur is de pizza bezorgd en erg lekker!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, zeer betaalbaar en heel lekker

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Quattro stagioni, maar er zat ananas op, terwijl dat niet in de ingrediënten lijst stond..

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste moment nog Pizza besteld, supersnel bezorgd. Wederom lekkere Pizza en supersnelle bezorging. Il Mondo beste van heel Utrecht!!

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was keurig op tijd, maar ik had aangegeven bij de opmerkingen dat ik sommige ingrediënten niet wilde en toch zaten ze op mijn pizza.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en zoals altijd een heerlijke Quatro Formaggi pizza!

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en top eten. Ik bestel snel weer.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd smakelijk net als pizza s en pasta s heerlijk

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en nette en stipte bezorging.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, weer een prima pizza. Met kleine salade erbij, goede combi

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig pizza's bij Il Mondo en ze zijn iedere keer heerlijk! En tot nu toe altijd snel bezorgd!

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niks negatief te zeggen Eten is altijd op tijd en lekker jongens zijn snel.wat je wil kan bijna altijd. Ik kan alleen maar blij zijn met zoon pizzaria en de top koks en bezorgers ga zo door....

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was smakeloos en de pasta was ook niet goed op smaak. Dat zijn wij beter gewend van jullie. We zijn trouwe klanten. Hopelijk was dit eenmalig

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, de bodem was perfect en saus goed van smaak! Bezorging duurde iets langer dan verwacht.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed eten! Vers en goed warm. Schoonheidsfoutje; de tiramisu had lang op de pizza gelegen en was dus half gesmolten ;). Bezorging duurde bijna een uur, maar bezorger was heel vriendelijk.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit bodem en producten op de pizza. Bezorging altijd dik in orde. Mijn verwachtingen voor een pizza zijn altijd vrij hoog en ben erg te spreken over de kwaliteit van de pizza's van il mondo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, alleen de bezorging duurde lang en de drankjes zijn vergeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza en echt snel bezorgd... Ik zou zeggen probeer het zelf...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top in verhouding met andere pizzaria's Snel zijn ze zeker en pizza komt heel,warm en lekker aan. Ik heb geen enkele negatieve punten ik bestel hier bijna dagelijks.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet te vreten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne tent, snelle bezoringing, goede pizza's

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service! Geleverde pizza's afgeleed op afgesproken tijd

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt verl pizza's gegeten in mijn leven maar eerlijk is eerlijk deze pizza's van il mondo petje af hoor, heerlijk....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging!!!!!!

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker pizza en super snel bezorgd Top...tot snel weer

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 pizza's binnen een uur tijd. + een gratis fles cola. Wat een topservice!

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet beter. Klasse

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier te vroeg bezorgd, waardoor de pizza's niet heel warm meer waren toen we allemaal thuis waren en konden gaan eten.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tent hoor, ik bestel pizza tegenwoordig eigenlijk altijd hier.

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, bezorging duurde lang!

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste, de snelste.. De beste van Utrecht! Altijd goed!

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en snelheid. Pizzeria il mondo is al jarenlang onze favoriete pizzeria :-)

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en gloeiend heet (maar ik woon ook vlakbij)

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza was zoals altijd heerlijk maar deze keer duurde het echt te lang voor het bezorgt werd. Wel 50 minuten terwijl ik pas om 21:00 had besteld. Ik heb gebeld naar il mundo en toen werd en doodleuk vertelt dat het druk was en de bezorger zo zou vertrekken. De pizzeria zit nog 5 minuten van me vandaan. Kan me niet voorstellen dat het maken van de pizza 45 minuten zou duren...

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was aangebrand en het duur van de bezorging was meer dan 30 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas bij el mondo.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's snel bezorgd met gratis drinken voor 3 personen. Pizza mozzarella had helaas geen verse basilicum erop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik om 19:00 pizza bestel en betaal via ideal om te bezorgen om 20:00 om de hoek nota bene verwacht ik de bestelling op tijd te ontvangen. Het is niet de eerste keer dat het onmenselijk lang duurt bij hun en ik vind het ronduit amateuristisch. De kwaliteit vande pizza's is prima maar bezorging is ronduit teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service snelle bezorging en lekker!!!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's en altijd netjes op tijd en nog warm! Geen andere pizza meer voor mij.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, en de pizza was nog goed heet! De bodem was knapperig en verder was de pizza rijkelijk belegd. Dik tevreden :)

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging duurde met een uur wel langer dan normaal

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als het druk is soms de verkeerde pizza. Dat wordt dan ook weer meteen rechtgezet. Prima bezorging en heerlijke pizza's. Daarom blijven we bestellen bij Il Mondo!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom goede pizza en hij was binnen 3 kwartier bezorgd op zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de vrijdag en de regen, snelle levering en wederom perfecte kwaliteit! Absolute nummer 1!

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering en heerlijke pizza's.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan verwacht, ruim een uur. Maar bij was heel erg lekker, smaakvol, dun en flink heet.Sinas zat er niet bij...

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren lang de lekkerste pizza's in Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en smakelijk.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pasta zoals altijd..

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren er ontzettend snel. En wat een leuke actie dat je een gratis frisje krijgt als je wat direct via hun website bestelt. Bezorger was erg snel en vriendelijk. En erg prettig als je aan de deur kan pinnen. Kleine tip: maak een optie aan op de website als je wilt pinnen. Extra gemak voor de klant. Pizza was heerlijk zoals gewoonlijk. Ben fan van hun calzones. Beste die er te krijgen zijn!

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Snelle service

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shit was lit ! Heerlijke pizza's hier! Top service!

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza, the best of the west

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!!!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere pizza's.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Pizza zelf was prima,maar kan meer smaak aan zitten.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en pasta lekker! Alles op tijd, aardige bezorger. Salade lekker klaargemaakt met niet verse sla, dat is toch te proeven. Maar de rest van het eten maakt dat toch wel goed.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet geweldig, maar de broodjes die je erbij krijgt zijn goed. Zo wordt je avond uiteindelijk nog best ok.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker!

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd helemaal top. Beste bezorg pizza's die er zijn. Zelfs ook in vergelijking met de meeste restaurants waarjeaantafelgaat. Snelle bezorging. Fijn om in de buurt te hebben

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tiramisu is wel besteld maar helaas niet geleverd. Ik kan geen mailadres van u vinden, vandaar via dit forum.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker klaar!

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit!

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, nog goed warm. Bezorging was goed, vonden het wel een beetje lang duren.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bestelling binnen en pinnen aan de deur...top!

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koop hier al jaren! Lekkerste bodem van Utrecht maar gisterenavond.....pizza pesto met verse cherry tomaten, de lekkerste ooit! Hou deze kwaliteit vast, a.u.b.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en super snel..top pizza????????

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pizza's als de pasta's zijn altijd heel goed bij Il Mondo. Helaas vanavond een verkeerd gerecht bezorgd gekregen, maar binnen een paar minuten stond er een bezorger aan de deur met het juiste gerecht.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, perfecte bodem!

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd lekkere pizza's. Dit keer waren ze erg vet en minder lekker. Ook waren ze het blikje cola vergeten :(

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur te laat en niet compleet

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden over Il Mondo, maar vandaar helaas 2 uur op mijn bestelling moeten wachten. Daarnaast was de aanpassing die in de opmerking stond niet verwerkt. Jammer, want ik lust echt geen kappertjes en daardoor is de hele pizza verpest. Zal wel even duren voor ik hier weer durf te bestellen

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Erg snelle bezorging! Bestellen via website is enorm verbeterd. Aanrader!

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, maar moest erg lang wachten op bezorging (80 minuten)

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ruimte belegde calzone shoarma !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo druk dat we 1,5 uur moesten wachten. ..

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima in orde, niks mis mee.

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten! Lasagne was erg lekker ????

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als jullie zo blijven doorgaan, blijf ik bestellen. Smaakte weer voortreffelijk.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

M'n pizza kwam goed op tijd, of eigenlijk net te vroeg ????Ik had een pizza spinazie besteld, heerlijk al zou er van mij wel verse spinazie op mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quatto Formaggio is altijd perfect. Bezorging duurt een uur maar wel een loeihete pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig, altijd super goed en meestal ook wel redelijk snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quarto formaggi pizza blijft fantastisch van deze pizzeria. Goede blauwe kaas en heerlijke bodem. Houd dit vol!

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de tijd dat we gevraagd hadden en gratis. Prima pizza's.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizzas

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is altijd lekker!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Three Stars is zo zout dat je er bloedblaren van op je tong krijgt!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd en heerlijke pizza. Calzone picante zonder ansjovis! Uitstekend

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza ???? ????

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heb ik weer genoten.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

75 minuten, zelfs voor de zaterdagavond, is wat lang. De pizza zelf was prima.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste pizzeria's van Utrecht. Altijd goed, altijd lekker. Én.. een gratis drankje! Dit keer ook supersnelle bezorging (25 min).

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak prima, bezorging snel en ook prima.

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima toko!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, nog steeds snelle levering, heerlijke Pizza's en correcte, nette bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur. Ik stond al met de telefoon in de hand om te bellen waar de pizza bleef, toen de bezorger eindelijk voor de deur stond.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snelle levering. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vier kazen pizza is echt fantastisch hier, goede blauwe kaas en een lekkere dunne bodem.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Het duurde wel 1,5u voordat we de bestelling aan de deur kregen - terwijl we 'zo snel mogelijk' hadden aangevinkt.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam pas 55 minuten later, maar er zat wel een gratis blikje cola bij (waarom werd niet gezegd). Kwaliteit was top!

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en zoals altijd heerlijke verse pizza. Beste pizzeria van Utrecht!

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Incredibly unpolite delivery guy. No hi, no thanks. Really unpleasant.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza van Utrecht en niet eens duur ook nog!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd pasta & een uur levertijd. Terwijl zsm is aangegeven

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza's, dunne bodem, the works

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Giuseppe was lekker, krokant en pittig. Quatro Stagioni was vochtig en beetje flauw van smaak.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker,warm,gewoon goed!

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd stomend heet en lekker knapperig. :-)

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van 2 heerlijke pizza s

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds een 9+, of overtreffende trap van perfect.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd van anderhalf uur vonden wij te lang. Na een uur wachten gebeld, pizza lag nog in de oven. Daarna was hij er met een half uur. Pizza zeker goed van smaak!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf kwartier voor vier pizzas op tweehonderd meter. Minder.

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had geen wisselgeld genoeg. Beloofde blik coa werd niet geleverd

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo jammer dat de pesto uit een pot kwam. Had van deze pizzeria wel verse pesto verwacht. Pizza was voor de rest heerlijk en snel bezorgd

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijk bezorgd. Ik had tortellini, was erg lekker

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel pizza's als pasta's zijn altijd erg goed. Ik had aangegeven mijn calzone graag zonder kappertjes te willen maar de kappertjes zaten er toch op. Het minimum bestelbedrag is ineens drastisch omhoog gegaan naar 17.50, waardoor ik hier waarschijnlijk niet zo vaak meer zal bestellen.

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk zoals altijd. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en heel snel bezorgd

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

E X T R A O R D I N A R E.........Nog nooit een betere pizzeria tegengekomen. Bij "Il Mondo" is het altijd piccobello in order

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima maaltijd. Wel jammer dat het minimale bestelbedrag € 17,50 is.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag prima pizza top op tijd!

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede bezorging

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's besteld vandaag! Alles wat ik bestel is altijd lekker.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza kwam super snel, was vers en gewoon heet. Top!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, snel bezorgd en nette bezorging. Kan niet beter. TOP

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heel erg genoten van met name de Calzone Picante. Hij was zoals iedere keer weer bijzonder lekker en misschien nog smakelijker dan de keer ervoor als dat mogelijk is.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In alle opzichten prima.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, perfect op tijd geleverd (dinsdagavond 20:00 uur)

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelde pizza bevatte niet alle beschreven ingrediënten(Verse basilicum ontbrak). Daarnaast was de bezorgtijd 75 minuten.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zijn meestal heerlijk! Helaas was mijn pizza vandaag aangebrand. Niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, zoals altijd. Scherpe prijs ook. En ook de bezorging was OK, ca 20 min na bestelling afgeleverd, goed warm.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Pizza en pasta zijn heerlijk! Deze keer echter was de pasta heel erg zacht. Echt niet lekker. Dat is echter de eerste keer in zeker 20x dat ik hier besteld heb!

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating